Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

به سوی ظهور: انجمنهای گفتگو

MySite.com :: مشاهده موضوع - ** خداوند از انسان‌ها نسبت به اهل‌بیت(ع) پیمان گرفته است - 4**
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست MySite.com » انتظار و منتظر

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
** خداوند از انسان‌ها نسبت به اهل‌بیت(ع) پیمان گرفته است - 4**
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
zohoor
عضو جدید
عضو جدید

عضو شده در: 2 اردیبهشت 1387

دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 - 05:56    عنوان:  ** خداوند از انسان‌ها نسبت به اهل پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

4
. سپس خداوند ارواح انسان‌ها را آفرید، آنگاه پس از دو هزار سال آن ارواح

را به جسم‌های ذره‌ای مقید نمود. پس از آن خداوند جسم‌های ذره‌ای را

در مکانی جمع کرد و با آن‌ها در مورد ربوبیت خود عهد بست.

و إِذْ أَخَذَ رَبُّك مِن بَني ءَادَمَ مِن ظهُورِهِمْ ذُرِّيَّتهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلي أَنْفُسِهِمْ أَلَست بِرَبُّكُمْ قَالُوا بَلي شهِدْنَا أَن تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيَمَةِ إِنَّا كنَّا عَنْ هَذَا غَفلِيِنَ

و (به خاطر بياور) زماني را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را بر گرفت؛ و آنها را گواهي بر خويشتن ساخت؛ (و فرمودSmile آيا من پروردگار شما نيستم؟ گفتند: آري، گواهي مي دهيم! (چنين كرد مبادا) روز رستاخيز بگوييد: ما از اين، غافل بوديم؛ (و از پيمان فطري توحيد بي خبر مانديم)

اعراف 172 ص 173

قال امیرالمؤمنین(ع)

... إِنَّ اللَّهَ خَلَقَ الْأَرْوَاحَ قَبْلَ الْأَبْدَانِ بِأَلْفَيْ عَامٍ

امیرالمؤمنینع فرمود : ... همانا خداوند خلق نمود ارواح{انسان‌ها} را دو هزار سال قبل از اینکه بدن ‌{های‌ ذره‌ای} آنها را خلق کند.

الكافي 1 438

بحارالأنوار 24 126

بصائرالدرجات 86 15

تفسيرالعياشي 2 248

تفسيرفرات‏الكوفي 229

دلائل‏الإمامة 260

قالص أخذ الله الميثاق من ظهر آدم بنعمان يعنى عرفة فأخرج من صلبه كل ذرية ذرأها فنشرهم بين يديه كالذر ثم كلمهم وتلا أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى

حضرت رسول الله (ص) فرمودند: خداوند پيمان گرفت نسبت به پادشاهان و سروران (اهل بيت ع) از نسل آدم يعني به معرفت آنان. سپس همه فرزندان آدم را كه آفريده بود از پشتش بيرون آورد و در جلويش آنها را مانند ذره پراكنده كرد. سپس با آنان سخن گفت و فرمود: ألَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى (آيا من خداي شما نيستم؟ گفتند: بلكه، هستي.)

عوالى‏اللالى ج1 ص182

عن زرارة قال سألت أبا جعفر ع عن قول الله « وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِى آدَمَ‏» إلى « أَنْفُسِهِمْ‏» قال

أخرج الله من ظهر آدم ذريته إلى يوم القيمة فخرجوا [و هم‏] كالذر ، فعرفهم نفسه و أراهم نفسه ، و لو لا ذلك ما عرف أحد ربه‏

از امام باقر(ع) در مورد آيه «وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَنِى آدَمَ‏ إلى أَنْفُسِهِمْ» سئوال شد، فرمودند: خداوند فرزندان آدم را تا قيامت در حالي كه به صورت ذره بودند از پشتش بيرون آورد خداوند خود را به آنان شناساند و نشان داد و اگر اين چنين نبود احدي پروردگارش را نمي‏شناخت.

تفسيرعياشى ج2 ص40 ‏

بحارالانوار ج5 ص258

عَنْ حُمْرَانَ عَنْ أَبِى جَعْفَرٍ ع قَالَ

إِنَّ اللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى حَيْثُ خَلَقَ الْخَلْقَ خَلَقَ مَاءً عَذْباً وَ مَاءً مَالِحاً أُجَاجاً فَامْتَزَجَ الْمَاءَانِ فَأَخَذَ طِيناً مِنْ أَدِيمِ الْأَرْضِ فَعَرَكَهُ عَرْكاً شَدِيداً فَقَالَ لِأَصْحَابِ الْيَمِينِ وَ هُمْ كَالذَّرِّ يَدِبُّونَ إِلَى الْجَنَّةِ بِسَلَامٍ وَ قَالَ لِأَصْحَابِ الشِّمَالِ إِلَى النَّارِ وَ لَا أُبَالِى ثُمَّ قَالَ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى شَهِدْنا أَنْ تَقُولُوا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّا كُنَّا عَنْ هذا غافِلِينَ ....

امام باقر (ع) فرمودند: خداوند تبارك و تعالي چون خلق را آفريد، آبي شيرين و آبي شور و تلخ آفريد و آن دو آب را به هم آميخت و از روي زمين گلي برگرفت و آن را خوب ماليد. به اصحاب يمين در حالي كه مانند مورچگان مي‏خزيدند فرمود: «به سلامتي به سوي بهشت (برويد)». و به اصحاب شِمال فرمود: «به سوي دوزخ، باكي ندارم» سپس فرمود آيا من پروردگار شما نيستم؟ گفتند: «بلكه چنين است». تا در قيامت نگويند ما از اين ماجرا غافل بوديم...

بصائرالدرجات ص70

كافى ج2 ص8

بحارالانوار ج26 ص279

بحارالانوار ج64 ص113

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر
تشکرها از این تاپیک
zohoor از این تاپیک تشکر میکنم 
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید