zohoor
عضو جدید

عضو شده در: 2 اردیبهشت 1387
|
تاریخ: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387 - 05:53 عنوان: ** حضور اهلبیت(ع) با جسم نوری قبل |
|
|
اهلبیت(ع) با جنبه نوری خود حضور داشتند در زمانی که هنوز خورشید و ماه و هیچ جنبندهای وجود نداشت.
عن الثمالي عن أبي جعفر ع أنه قال
إن الله سبحانه تفرد في وحدانيته ثم تكلم بكلمة فصارت نورا ثم خلق من ذلك النور محمدا و عليا و عترته ع ثم تكلم بكلمة فصارت روحا و أسكنها في ذلك النور و أسكنه في أبداننا فنحن روح الله و كلمته احتجب بنا عن خلقه فما زلنا في ظل عرشه خضراء مسبحين نسبحه و نقدسه حيث لا شمس و لا قمر و لا عين تطرف ...
به اسناد فوق از امام باقر (ع) نقل است كه فرمودند: همانا خداوند سبحان در وحدانيتش تنها بود سپس به كلمه اي تكلم كرد و آن كلمه تبديل به نور شد. سپس از آن نور محمد و علي و عترتش (ع) را خلق كرد. سپس به كلمه اي تكلم كرد و آن كلمه تبديل به روح شد. و آن كلمه را در آن نور ساكن كرد و آن روح را در بدنهاي ما ساكن فرمود. پس ما روح الله و كلمه الله هستيم كه بوسيله ما خداوند از خلقش پنهان شده است. زماني كه خورشيدي نبود و ماهي نبود و چشمي نبود كه بر هم زده شود. ...
بحارالأنوار ج25 ص23
عن محمد بن سنان قال كنت عند أبي جعفر الثاني ع فقال
يا محمد إن الله تبارك و تعالى لم يزل متفردا بوحدانيته ثم خلق محمدا و عليا و فاطمة فمكثوا ألف دهر ثم خلق جميع الأشياء فأشهدهم خلقها و أجرى طاعتهم عليها و فوض أمورها إليهم فهم يحلون ما يشاءون و يحرمون ما يشاءون و لن يشاءوا إِلَّا أَنْ يَشاءَ اللَّهُ تبارك و تعالى ثم قال يا محمد هذه الديانة التي من تقدمها مرق و من تخلف عنها محق و من لزمها لحق خذها إليك يا محمد
امام جواد(ع) فرمودند: اي محمد (ابن سنان) همانا خداوند تبارك و تعالي دائماً بواسطه وحدانيتش تنها بوده. سپس محمد و علي و فاطمه را خلق نمود. پس هزار دوران مكث كردند. سپس همه اشياء را خلق نمود و آنها را شاهد خلقت جميع اشياء قرار داد و طاعت آنان را بر جميع اشياء جاري نمود و امور جميع اشياء را به سوي آنها تفويض نمود. پس ايشان حلال مي كنند آنچه را كه بخواهند و حرام مي كنند آنچه را كه بخواهند و نمي خواهند مگر آنچه را كه خداوند تبارك و تعالي بخواهد. سپس امام جواد فرمودند اي محمد! اين ديانتي است كه هركه از آن پيشي بگيرد از دين خارج شود و هركه از آن ديانت تخلف كند نابود گردد و هركه ملازم آن ديانت باشد، به آن ملحق مي شود. آنرا بگير اي محمد.
بحارالأنوار ج 54 ص 195 _________________ * مادر جان ! ما نباشیم تا تو باشی * |
|